Vevstakar

Vevstakar

OBS! Samtliga priser på förfrågan är inklusive frakt, tull och moms.
Är ni intresserade av denna produkt så tag kontakt med Björn.
Maila mig: bjorn@bnrprodukter.se
Ring mig: +46707954989

Kategori:

Vevstakar

Callies Ultra vevstakar är tillverkade av extremt ren TimkenSteel-produkt, som är formulerad enligt våra exakta specifikationer. Detta egenutvecklade stål är smidd i Trenton, Michigan, och tillverkas till 100 % i vår anläggning i Fostoria, Ohio. Stolthet över utförande och uppmärksamhet på detaljer är egenskaper du kommer att upptäcka under noggrann granskning av vår färdiga produkt. Varje steg i tillverkningshistorien för varje Ultra vevstake underhålls noggrant av vårt tillverkningsteam. Du kan vara säker på materialet och utförandet av dessa kvalitetskomponenter.

Ultra I-Beams är tillgängliga i vår standardviktsversion för extrema racingapplikationer av populära Big Block Chevy, Small Block Chevy, Chevy LS, Small Block Ford, Big Block Ford och Nissan GTR, såväl som lätta versioner för utvalda SBC-konfigurationer . För överlägsen fastspänning finns en bultuppgradering till Custom Age 625-material tillgänglig för alla Callies I-Beams.

Ultra H-Beam-konfigurationen lades nyligen till som en del av vår expanderande vevstakelinje. Tillverkad av samma premiumkvalitet TimkenSteel-material, är Ultra H designad för att tillfredsställa kraven för de mest krävande racingapplikationerna.

Callies Ultra XD-stänger är designade för extra kamavstånd vid applikationer med långa slag. Det snedställda fästsystemet tillåter användning av en större bascirkelkam för ökad ventiltågsstabilitet, mer lyft med samma bascirkel eller längre slag.

Compstar-stavar startas utomlands, men är gjorda av smidesformar som ägs av Callies. Våra Compstar-stavar är färdigdimensionerade vid vår fabrik i Fostoria, Ohio och alla kritiska dimensioner är verifierade. Liksom alla våra produkter är de helt designade och konstruerade av Callies.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vevstakar”

This is a text for this product only. Add anything here