Information om BNR Produkter AB

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa. Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Autels diagnos, mät och testverktyg, vilket är ett av de ledande märken som utvecklar och följer marknaden när det gäller diagnostik.

SPARTUS® är ett av de ledande varumärkena inom svetsindustrin i Polen. Vi är lyhörda för våra kunders behov och har introducerat svetspositionerare för europeisk produktion. Denna utrustning är gjord av material av hög kvalitet och hållbarhet. Trots användningen av moderna lösningar är enheterna fortfarande extremt lätta att använda. Användningen av lägesställare och rotatorer förkortar arbetstiden avsevärt. Det stöder repeterbarheten av processer med hög precision, vilket väsentligt bidrar till att erhålla en svets av hög kvalitet. Svetsning är den mest populära och universella sammanfogningsmetoden. Inom de områden där vi behöver uppfylla de högsta kvalitetskraven kan standardlösningar visa sig vara otillräckliga. I dagens verklighet, där varje kund letar efter mätbara besparingar, är SPARTUS ett varumärke som säkerställer att svetsarnas förväntningar tillfredsställs och att svetskvaliteten uppnås till ett rimligt pris.

Gå till BNR Produkter

Köp racingdelarna hos oss!

Vi är återförsäljare för Strange Engineering, Circle D Specialties, Callies och Calvert Racing. Vi säljer även plastrutor i polykarbonat (Lexan) en glasklar Polykarbonat av högsta kvalitet, uv beständig och repfritt på bägge sidor (ythärdat). Godkänt av SBF till rutor inom Folkrace, rallycross, drifting och övrig racing. Polykarbonat kan med fördel även användas till mycket annat.