Drivlinan

Drivlinan

OBS! Samtliga priser på förfrågan är inklusive frakt, tull och moms.
Är ni intresserade av denna produkt så tag kontakt med Björn.
Maila mig: bjorn@bnrprodukter.se
Ring mig: +46707954989

Drivlinans komponenter

Det finns ett gammalt ordspråk som säger att en kedja bara är så stark som sin svagaste länk. Detsamma kan sägas om bildrivlinan. När allt kommer omkring skulle en bakdel med de bästa växlarna i världen – och svaga huvudkapslar – inte vara på vägen länge eller göra många pass längs dragstripen.

En av de mest kritiska och mest förbisedda delarna av drivlinan är ofta drivaxeln. Liksom motorn, transmissionen och bakdelen är drivaxeln bara lika stark som den svagaste delen. Stranges dragracing-drivaxlar är specialtillverkade med de finaste rören, svetsändarna, transmissionsoken och universallederna i branschen. Strange Engineering drivaxelbyggare är oöverträffade och, med hjälp av toppmodern utrustning, konstruerar och balanserar de noggrant varje Strange Drivaxel till inom åtta tusendelar av en tums avstånd.

Rör

Som den största av Strange Driveline Components måste krommoly-röret vara rakt, hårdt och hållbart. Stranges drivaxelrör (tillgänglig i 3-tums och 3,5-tums ytterdiameter) har en väggtjocklek på 0,083-tum. Den är sömlös för att säkerställa minimal vibration och den värmebehandlade krommolykonstruktionen ger robust hållbarhet. Svetsade (MIG och TIG) ok ändar är noggrant fasade och elektroniskt balanserade för att ytterligare eliminera vibrationer.

Svetsändar

Du kan välja mellan Spicer HD eller Strange chrome moly svetsändar i storlekarna 1350 yuok eller 1480-serien. Att byta till större ok/ändar kommer att ge en starkare och mer hållbar drivaxel och nu är det perfekta tillfället att göra uppgraderingen. Svetsändar är sakkunnigt fasade för att minimera vibrationer och MIG/TIG-svetsade för lång livslängd.

Transmission yuok

Strange drivlinjekomponenter inkluderar högkvalitativa Spicer, Spicer HD, Strange HD och Strange Chrome Moly transmissions yuok. Om du vill använda ditt eget transmissions yuok är det acceptabelt, men det måste installeras på drivaxeln under elektronisk balansering. Transmissions yuok säljs med alla nödvändiga u-bultar och hårdvara ingår.

Universalkopplingar

Kardanknutarna bibehåller en liten grad av flexibilitet och minskar vibrationerna och är en viktig länk i drivlinans komponenter som utgör en Strange Custom High-Performance drivaxel. Spicer är ett pålitligt namn inom universalleder. Denna lilla detalj tjänar till att ytterligare stärka den bästa anpassade drivaxeln i branschen. Vi har den populära 1330 u-fogen och den rekommenderade 1330 till 1350 u-skarven.

Strange drivaxlar finns tillgängliga med en SFI-certifieringsdekal till en nominell avgift.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Drivlinan”

This is a text for this product only. Add anything here