Stranges stötdämpare, fjäderben och styrning

Stranges stötdämpare, fjäderben och styrning

OBS! Samtliga priser på förfrågan är inklusive frakt, tull och moms.
Är ni intresserade av denna produkt så tag kontakt med Björn.
Maila mig: bjorn@bnrprodukter.se
Ring mig: +46707954989

Stranges stötdämpare, fjäderben och styrning

Strange Engineering erbjuder högpresterande och dragracing styr- och fjädringsdelar; samt anpassade och bult-in stötdämpare, fjäderben och fjädrar.

Strange Drag Race Shocks är utvecklade, tillsammans med några av de smartaste hjärnorna inom dragracing, för användning i Pro Mod och Sportsman Class dragraceapplikationer. Strange Aluminium Coil-Over (enkel och dubbel justerbar) och Koni Aluminium Coil-Over (dubbel justerbar) stötdämpare gör precisionsinställning av fjädringen på dragracefordon till en lek. Spiralfjädrar, skiftnycklar (krävs för att justera spiralöverdrag) och fjäderfästes lagersatser säljs separat.

Strange Ultra Series Drag Race Coil Over Shocks har in-line och piggyback-reservoarteknologi i en fullt justerbar dragracing-chock. Monotubkonstruktion, en ihålig induktionshärdad superfinishad kromstav och en 48-millimeters härdad kolv (med teflonbeläggning) gör denna integrerade reservoar dragrace-chock lättare utan att ge avkall på hållbarhet eller livslängd.

Stranges bult-in-dämpare i aluminium och Stranges justerbara (enkla och dubbla) aluminium-bult-in-dämpare ger den kontroll du vill ha – i kombination med bekvämligheten med fabriksinstallation. Tillverkad av flygplanskvalitetsaluminium för viktminskning och hållbarhet; Dessa högkvalitativa aluminiumdämpare kan också ventileras om för att optimera livslängden.

Strange Camaro och Mustang Shock and Struts är designade som bult-in (enkel och dubbel justerbara), applikationsspecifika komponenter för gatu- och stripapplikationer. Elva justeringsinställningar ger en överlägsen nivå av kontroll över OEM-fjädringsdämpningssystem.

Stranges smidda aluminium fjäderbenspaket (dubb eller ögonfäste) ger en fast grund för att bygga en främre fjädring på ditt dragracefordon. Konstruerade i kombination med F.J. Smith Race Cars, är Strange GT Strut Packages avsedda för användning i NHRA:s SS/GT-klasser. Specialtillverkade enligt dina specifikationer, paketen inkluderar toppklassiga Strange Forged Aluminium Struts, lätta spindlar, bromsmonteringsutrustning och nedre kontrollarmar. Strange Forged Aluminium Fjäderbenspaket är (enkla och dubbla) externt justerbara och erbjuder en betydande uppgradering jämfört med traditionella A-frame kontrollarmssystem.

Hyperco Springs är designade för användning med Strange Shocks och StrutsStrange Engineering har tagit den främsta Indy-, Formel-1- och NASCAR-fjädertillverkaren till dragracing. Fjädern är en intrikat komponent i upphängningen som kan förbises. Hyperco-fjädrarna är kalllindade av förvärmd SAE 9254 krom silikontråd och termiskt avlastade. Hypercos strikta tillverkningstoleranser garanterar racern fjädrar med en tolerans på +/- 2%. Hyperco spiralfjädrar är bättre än toppfjädrar som säljs av andra tillverkare. Knight Springs är ett högkvalitativt alternativ till ett attraktivt pris.

Strange Drag and Altered Steel Spindlar och Strange Funny Car Justerbara höjdspindlar, bearbetade till krävande toleranser från 4130 chrome-moly värmebehandlat stål och billet aluminium, inkluderar styrarmar, gavlar, tryckbrickor, spindelmuttrar, saxsprintar och svetsbultar .

Strange Quick Release Hubs är helt fristående och tillverkade av solid billet aluminium. Designad med en splinedesign (med inbyggd axeltapp) för enkel rattinställning, för att passa Grant- och Sparco-rattar. SFI-certifierad.

Strange Steering Boxes är skräddarsydda för användning i Funny Car, frontmotor dragster och ändrade applikationer som använder ett draglänkstyrsystem.

Strange Rack and Pinion-styrenheter är tillverkade för användning i dragster och dörrbilar. Båda är av högsta kvalitet och utförande och värda Strange-monikern.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stranges stötdämpare, fjäderben och styrning”

This is a text for this product only. Add anything here