Bakaxlar och delar

Bakaxlar och delar

OBS! Samtliga priser på förfrågan är inklusive frakt, tull och moms.
Är ni intresserade av denna produkt så tag kontakt med Björn.
Maila mig: bjorn@bnrprodukter.se
Ring mig: +46707954989

Bakaxlar och delar

Gata och bana

Som den globala ledaren inom högpresterande dragracing-bakaxlar, erbjuder Strange Engineering kompletta bakaxlar, bakaxel hus, banjo, kompletta drivaxlar, drivaxelkomponenter, prestandastyrnings- och fjädringsdelar, högpresterande bromssatser och bromsdelar för dragracingapplikationer. I mer än 50 år har Strange visat sig vara ledande inom tillverkning av högpresterande bakdelar som täcker ett omfattande utbud av dragracingapplikationer – från street till NHRA Top Fuel. Draracing inte din grej? Det är okej; Vi har också en framträdande NASCAR-närvaro som den primära leverantören av Ford Racing 9-tums bakstycken av nodulärt järn.

Att säga att Strange bakaxlar är legendariska är ingen överdrift. Dragracers älskar Strange bakaxlar och delar. Kvalitetsdelar, i kombination med de bästa byggarna i branschen, är lika med kompletta bakaxlar som sätter branschstandarden. Det finns en anledning till att Strange-logotypen stolt visas av så många lojala konsumenter.

Strange är också den exklusiva leverantören av de tre stora fabrikernas Drag Racing-bilar. Vi bygger bakändarna för Ford Cobras, Chevy COPO och Mopar Drag Packs. Vi är också den enda bakvagns tillverkaren som bygger dragracing-bakändarna för Top Fuel-racers. De åtta tusen hästkrafters odjuren på sportens höjdpunkt.

Börja med den pålitliga Ford 9-tumsplattformen. Den här bakaxeln har överlägset den bredaste räckvidden. Med ett förstärkt hölje och Strange delar levererar Strange 9-tums livslängd och hållbarhet som överträffar Ford 9-tums. Som med våra andra bakaxlar; Strange Ford 9-tums bakändar kan specialtillverkas för praktiskt taget alla fordon.

Dana 60-bakaxeln (Strange S60) och GM 12-bultsplattform har också sina fördelar. Strange har inte ignorerat dessa populära bakaxlar. Vi erbjuder kompletta, skräddarsydda högpresterande bakaxlar i S60 och GM 12-bultar bakaxel. Strange erbjuder också flera prestandahöjande funktioner för dessa bakaxlar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bakaxlar och delar”

This is a text for this product only. Add anything here